De nieuwste haarkleuren voor herfst en winter

Het najaar is de perfecte tijd van het jaar om je haar te verven. Of je nu een mooi kleurtje wil voor de feestdagen of een warme tint om de grijze dagen door te komen, de kleurtrends voor deze herfst en winter hebben voor ieder wat wils. Lichtblond of donkermahonie, verschillende tinten of een egale kleur... waar kies jij voor?

De laatste kleurtrends voor je haar
Dit najaar kun je kiezen uit lichte en donkere haarkleuren, en kleuren met een warme of koele ondertoon. De grijs- en pasteltinten van vorig jaar zie je minder vaak terug – deze hebben plaatsgemaakt voor natuurlijke kleuren. Bij een goede kapsalon, zoals Karakt-Hair in Wormerveer en Krommenie, kun je je uitgebreid laten adviseren over de volgende trendkleuren:

  • Bronde. Deze mengeling van blond- en bruintinten is al een jaar lang onverminderd populair. Dat is niet gek: deze haarkleur geeft veel diepte aan je haar en staat bij de meeste mensen. Ook is uitgroei meestal niet zo opvallend door het gebruik van lowlights.
  • Rood. Rood komt eigenlijk elke herfst weer terug, maar dit jaar is vooral het koelere asrood een erg trendy haarkleur. Gaat jouw voorkeur uit naar een rode haartint die iets donkerder is? Kies dan voor egaal mahoniebruin.
  • Blonde aéré. Deze frisse blondtint is een mengeling van lichtere tinten dan bronde, zoals asblond en andere koele blondtinten.
  • Warm bruin. Het gaat bij deze haarkleur juist niet om de kopertinten, maar om donkerbruin met een warme ondertoon.
Zo kun je gekleurd haar gezond houden
Het belangrijkste wat je kunt doen voor prachtig gekleurd en gezond haar is je haar door een kapper laten kleuren. Je kapper gebruikt namelijk de beste producten, kent de juiste technieken en past de haartint aan jouw huidige haarkleur en -structuur aan. Heb je je haar professioneel laten kleuren, dan wil je natuurlijk dat de kleur zo lang mogelijk blijft stralen. Deze punten helpen je gekleurde haar gezond te houden:
Was je haar niet te vaak. Gebruik een shampoo en conditioner die geschikt zijn voor gekleurd haar, en spoel je haar na afloop af met koud water.
Vermijd het gebruik van hete stylingtools. Wil je toch je haar krullen of steilen? Breng dan eerst een beschermend product op je haar aan.
Zwem niet in de zee of het zwembad. Zowel zout als chloor kunnen je haar namelijk beschadigen en je haarkleur aantasten.
Gebruik verzorgingsproducten die je zijn aangeraden door je kapper.
Wil je je haar kleuren in Wormerveer of Krommenie? De ervaren haarstylisten van Karakt-Hair adviseren je graag over de kleuren die jou het mooiste zullen staan. Maak snel een afspraak!

Karakt-Hair Kapsalon Krommenie

Zuiderhoofdstraat 85
1561 AJ Krommenie

 075 - 628 49 86

info@karakt-hair.nl

KvK 34196572

Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag - Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 21:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 08:30 - 15:30

Zondag Gesloten

Voor een karakteristieke coupe maakt u een afspraak bij kapsalon Karakt-Hair in Krommenie.