De laatste trends voor korte kapsels 2020

In de huidige crisis lijkt het misschien een beetje of het leven tot stilstand is gekomen, maar je haar heeft hier geen boodschap aan – dat blijft gewoon groeien! Het zal nog even duren voordat de schaar er weer in mag bij je kapper, maar je kunt deze tijd goed gebruiken om alvast inspiratie op te doen voor een nieuw kapsel. Ga bijvoorbeeld een keer voor een hip kort kopje! Hier lees je meer over de laatste trends voor korte kapsels.

Wat zijn de nieuwste trends?
Korte kapsels zijn ontzettend veelzijdig, dus er is ongetwijfeld een trendy coupe die past bij je haar, je gezicht en natuurlijk je persoonlijkheid. Je haarstylist van Karakt-Hair in Wormerveer en Krommenie kan je hier uitgebreid over adviseren. Laat je alvast inspireren door onderstaande haartrends:

  • Asymmetrische bob. Bobjes zijn al een aantal seizoenen erg populair en daar komt voorlopig nog geen verandering in. Voor een nieuwe look kies je echter geen rechte bob met middenscheiding, maar een assymmetrische bob met een zijscheiding of een pony en lekker veel rommelige laagjes. Helemaal van nu!
  • Extreme pixies. Heel kort en toch heel vrouwelijk – dat is de pixie! Dit voorjaar zul je vooral erg korte of juist iets langere pixiecuts tegenkomen. Net als bij de andere korte kapsels zie je dit seizoen veel rommelige lagen, laagjes die niet op elkaar aansluiten en pony’s.
  • Lekker rommelig. We zeiden het hierboven al: welke lengte en coupe je ook kiest, het mag deze lente lekker rommelig! Dit effect bereik je door je haar in lagen te laten knippen die de natuurlijke slag in je haar benadrukken. Heb je erg steil haar? Je haarstylist kan je adviseren over de juiste styling en producten.
  • Korte pony. Ben je erg gehecht aan je lange lokken? Kies dan alleen voor een korte pony – dit staat namelijk net zo mooi en modern bij een uitgegroeide ‘lob’ (langere bob) als bij een erg kort kopje. Ook je pony mag dit voorjaar lekker onregelmatig zijn!

Trendy kleuren voor dit seizoen
Bij een nieuw kapsel hoort natuurlijk ook een nieuw kleurtje. Onderstaande kleuren en technieken zijn helemaal van nu:


  • Natuurlijke highlights. Highlights komen eigenlijk elk voorjaar wel weer terug, maar dit jaar geven ze een erg natuurlijk effect. Een ander voorbeeld hiervan is ‘twilighting’. Met behulp van balayage en babylights, krijgt je bruine haar een warme ondertoon.
  • Zichtbare uitgroei. Ja, het mag echt: donkere uitgroei bij je geblondeerde haar. Als je haar goed gekleurd is door een professionele kapper ziet dit er namelijk niet onverzorg uit, maar geeft het je haar juist meer diepte.
  • Rood. Van framboosrood via roestig koper tot natuurlijk kastanjebruin... Warme roodtinten zijn helemaal van nu. De nadruk ligt ook hierbij op natuurlijke kleuren, dus niet het felrood dat we in voorgaande jaren vaak zagen.
  • Chocoladebruin. Chocolade, karamel, mokka, donker bier… de bruine haarkleuren van dit seizoen zijn om op te eten! Wat ze vrijwel allemaal gemeen hebben is de warme ondertoon.

Heb je zin gekregen in zo’n mooi kort kapsel? Houd onze website in de gaten om te zien wanneer we weer open zijn en maak dan meteen een afspraak bij Karakt-Hair in Wormerveer en Krommenie!

Karakt-Hair Kapsalon Krommenie

Zuiderhoofdstraat 85
1561 AJ Krommenie

 075 - 628 49 86

info@karakt-hair.nl

KvK 34196572

Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag - Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 21:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 08:30 - 15:30

Zondag Gesloten

Voor een karakteristieke coupe maakt u een afspraak bij kapsalon Karakt-Hair in Krommenie.