Bescherm je haar en voorkom gespleten punten in de winter

Je haar heeft ’s winters heel wat te verduren! Voor de feestdagen kies je een nieuw kleurtje en ga je uitgebreid aan de slag met de styletang. Met oud & nieuw zit je haar nog geweldig, maar daarna wordt het al snel een puinhoop. En dan moet je haar nog een paar maanden aan vrieskou doorstaan! Het is daarom erg belangrijk dat je jouw haar op de juiste manier verzorgt en beschermt. Onze tips helpen je beschadigd haar en gespleten punten te voorkomen.

Hoe kun je beschadigd haar herstellen?

Heb je veel gespleten punten in je haar? Helaas kun je daar slechts één ding aan doen: de schaar erin! Voor het verwijderen van gespleten punten in Wormerveer en Krommenie kun je terecht bij Karakt-Hair. Is je haar erg droog? Gebruik dan haarproducten die keratine bevatten. Keratine is de bouwsteen van je haar en is noodzakelijk om je haar gezond te houden. Je kapper kan je adviseren over de juiste producten en behandeling voor jouw haar.

Hoe kun je gespleten punten in de winter voorkomen?
Omdat je gespleten punten niet kunt herstellen, is het dus veel beter om deze te voorkomen! De volgende tips helpen je om je haar ook in de winter gezond en mooi te houden:
  • Gebruik een milde shampoo en was je haar niet te vaak. Het talg en de olie van je hoofdhuid beschermen je haar namelijk tegen uitdroging.
  • Was je haar niet met heet water en gebruik ook geen hete stylingtools. Hitte kan je haar namelijk beschadigen.
  • Ga niet met nat haar naar buiten als het vriest. Ook je haar kan bevriezen en breekt dan erg makkelijk.
  • Wrijf je haar niet droog en slaap op een satijnen of zijden hoofdkussen om gespleten punten en pluizig haar te voorkomen.
  • Schaf een luchtbevochtiger aan. De combinatie van vrieskou en centrale verwarming kan je haar uitdrogen.
  • Draag buiten een muts. Dit is niet alleen goed voor je haar, maar houdt je ook lekker warm!
Is je haar na de feestdagen een puinhoop? De ervaren kappers van Karakt-Hair in Wormerveer en Krommenie knippen je haar graag weer goed in model en geven je advies over de beste haarverzorgingsproducten. Maak meteen een afspraak!

Karakt-Hair Kapsalon Krommenie

Zuiderhoofdstraat 85
1561 AJ Krommenie

 075 - 628 49 86

info@karakt-hair.nl

KvK 34196572

Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag - Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 21:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 08:30 - 15:30

Zondag Gesloten

Voor een karakteristieke coupe maakt u een afspraak bij kapsalon Karakt-Hair in Krommenie.