Karakt-Hair: de gezellige kapsalon in Krommenie

Al 15 jaar weten mannen en vrouwen (en hun kinderen) de weg naar kapsalon Karakt-Hair in Krommenie te vinden.  De ongedwongen sfeer in de salon en de betrokkenheid van onze kapsters zorgt ervoor dat trouwe klanten al decennia plaatsnemen in onze kappersstoelen.

Een bezoek aan Karakt-Hair Kapsalon moet in onze ogen meer zijn dan het ondergaan van ‘de hoognodige knipbeurt’. Bij ons krijgt niet alleen uw haar, maar ook uzelf de aandacht die u verdient. In onze kapperszaak bent u er echt even uit. Een goede bak koffie en een krant of fijn tijdschrift zijn bij ons vanzelfsprekend.

Uw haarwens is ons bevel

Dat we het u graag naar uw zin maken, is duidelijk. Maar het gaat er uiteindelijk om dat u onze salon met een kapsel verlaat waarbij u zich zelfverzekerd en ‘uzelf’ voelt. Voordat we met uw haar aan de slag gaan bespreken we eerst wat u wel en niet met uw kapsel wilt. Onze gediplomeerde kappers luisteren naar uw haarwensen en zorgen ervoor dat u een coupe krijgt die past bij uw persoonlijke stijl en de vorm van uw gezicht.

Afspraak maken

Karakt-Hair werkt voornamelijk op afspraak. Neem contact op met ons in Krommenie. Dan weet u zeker dat er een stoel voor u wordt vrijgehouden.

Boek een plekje in de kappersstoel

Kappersbehandeling

Maak een afspraak bij kapsalon Karakt-Hair voor onder meer:

  • Permanente kleuring

  • Ontkleuren

  • Watergolven

  • Bruidskapsels

Bij elke behandeling maken we uitsluitend gebruik van professionele haarverzorgingsproducten van Keune, Nioxin en Wella.

Overzicht behandelingen

Kortingsactie

Karakt-Hair Kapsalon drukt graag haar stempel op het kappersvak, maar ook op uw portemonnee. U krijgt in onze kapsalon een stempelkaart waarmee u kunt sparen voor korting. Per 10 euro die u bij ons besteedt krijgt u een stempel. Hebt u 30 stempels verzameld? Dan krijgt u een tegoed van 10 euro om te besteden aan uw volgende knipbeurt of een heerlijk haarproduct naar keuze.

Bezoek onze salons